Udruga Iskra Svjetlosti

"Zajedno sigurno možemo postići više...
Iskra Svjetlosti

Prvi portal za roditelje osoba sa posebnim potrebama

Prvi portal u Hrvatskoj s ciljem podizanja svijesti o osobama s poteškoćama u razvoju i posebnim potrebama. Udruga Iskra svjetlosti neprestano traga za pričama iz života djece i roditelja osoba s poteškoćama, dijagnozama i kako ih prepznati te kako pravilno pristupiti i djelovati u društvu osoba s tjelesnim i mentalnim poteškoćama.

Svrha portala/bloga je podizanje svijesti građana o osobama s mentalnim i intelektualnim poteškoćama, ranoj dijagnostici, problemima s kojima se susreu, intervjui roditelja i članova obitelji, kao i zanimljivosti i činjenice iz svakodnevnog života.

Imate priču, članak ili želite biti dio portala, obratite nam se putem kontakt forme i strpljivo sačekajte naš odgovor

Prva Besplatna radna terapija, namijenjena osobama s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju s ciljem razvoja motorike, govornih i socijalnih vještina. Kreativne radionice namijenjene su svima koji žele sudjelovati, družiti se i biti dio udruge i programa.

Daniela Ljušanin

Prvi portal s ciljem podizanja svijesti o osobama s posebnim potrebama i zaposljenju odraslih koji financiraju tvrtke (sponzori) na teritoriju RH. Postanite dio zajednice koja čini male, a velike korake.

Ime predstavnika

Omiljene objave
Sponzori

Postanite sponzor

Sponzorstvo
Istražite