Upoznajte nas

Mali koraci s velikom ljubavlju!

Inspirirani riječima Majke Tereze, naš tim voditelja raste polako, spajajući srca u cilju činjenja pozitivnih promjena. Bez obzira na to je li to rezultat slučajnog susreta ili poticaja bliskih duša, mi smo posvećeni širenju ljubavi i pomaganju drugima.

Mi nismo samo tim koji radi zajedno; mi smo obitelj koja se međusobno poštuje i brine jedni za druge. Svaki naš korak vođen je strašću da činimo dobro i mijenjamo svijet na bolje.

Upoznajmo se!

Daniela Ljušanin
Osnivačica udruge

Osnivačica udruge Iskra Svjetlosti s komunikacijskim i voditeljskim vještinama okuplja 20+ sudionika na inkluzivnim radionicama.

Božena Ljušanin
Suradnica za digitalni marketing

Osnivačica 'Bo solutio', stručnjakinja za 'ghostwriting', pomaže drugima u uspješnom online predstavljanju s naglaskom na suosjećanju.

Marijana Martinović
Anđeli

Strastvena zaljubljenica u modu. Nakon što je pobijedila leukemiju postaje voditeljica radionice Lemi Wings. Tim anđeoskim projektom, Marijana inspirira i pomaže drugima.

Damir Znaor
Sport

Magistar Kineziologije i osnivač Motus Natura sportsko-rehabilitacijskog centra. Svakom sudioniku udruge pristupa individualno i potiče psiho-motorički razvoj s naglaskom na povezanosti uma i tijela.

Željana Lažeta
Dramska

Iskusna učiteljica, koristi svoje bogato iskustvo u vođenju dramske sekcije te nastavlja inspirirati i podržavati djecu putem kreativnih projekata u udruzi, uključujući i stvaranje predstava s osobama s intelektualnim poteškoćama.

Sandra Sunko
Glazba

Iskusna glazbenica i stručnjak za glazboterapiju. Učiteljica i volonterka koja spaja taktove i napredak kroz zanimljive radionice s instrumentima i glazbalima.

Katarina Sokol
Likovna

Majka, magistra likovne kulture i stručnjak za uređenje događaja, donosi svoju strast prema umjetničkom stvaralaštvu u Iskra Svjetlosti, gdje nudi svoje znanje i ljubav kroz kreativne radionice.

Lidija Radalj
Krunica

Voditeljica radionica izrade krunica, prepoznaje važnost duhovnih pobjeda i inspirira druge. Nesreća koja ju je pretvorila u invalida donijela je izazove. Ipak, Lidija je pronašla inspiraciju kroz volontiranje u udruzi.

Antonija Vigurić Anić
Decoupage

Majka 2 djece i voditeljica dekupaž radionice. Odana i predana volonterka u radu s djecom s intelektualnim poteškoćama.

Marija Bonačić
Šminkanje

Iskusna i predana voditeljica radionice šminkanja i vlasnica uspješnog kozmetičkog salona. Živi svaki dan s ciljem da podijeli ljepotu i pozitivnu energiju kroz svoje poteze kistovima.

Gabrijel Barnjak
Fotografija

Strastveni fotograf, zaljubljenik u tehnologiju i obiteljski čovjek. Zapisuje emocije kroz objektiv. Pridružio se udruzi kako bi podijelio tu povezanost i ljudskost kroz svoje fotografije.

Katarina Bogdanović
Tjelesna aktivnost

Studentica i dugogodišnja sportašica, dijeli svoju ljubav prema tjelesnoj aktivnosti kao trenerica. Njezin angažman i pozitivan stav usrećuje ljude u udruzi i potiče ih na vježbanje.

Jelena Laća Mrdeža
Glazba

Voditeljica glazbene radionice i zbora, pjevačica i predavač, inspirirana glazbom obogaćuje i uveseljava živote sudionika Udruge.