Stanica Sv. Josipa radnika

Dopustite da ispričamo vašu priču

Što su Josipove Stanice?

Zajednica malih, srednjih i velikih poduzetnika s ciljem povezivanja, udruživanja i podizanja svijesti o osobama s intelektualnim poteškoćama. Zajedno gradimo portal na kojem želimo podijeliti iskustva, priče, intervjue, institucije i podršku svima koji se žele informirati i saznati više o ovoj problematici.

Misija?

Naša želja okupiti je tvrtke i fizičke osobe koje žele zajedno sudjelovati u izgradnji portala s ciljem podizanja svijesti građana o osobama s intelektualnim poteškoćama i drugim sličnim stanjima i situacijama u kojima se mogu pronaći. Znate li da svaka tvrtka godišnje smije (neoporezivo) donirati do 2% od ukupne profiti nekoj udruzi ili humanitarnoj akciji? Na ovaj način financira se i projekt Josipove Stanice s ciljem da zajedno izgradimo zajednicu onih koji žele svojim radom dodatno pomoći onima koji to ne mogu sami.

Cilj?

Uzajamnim pomaganjem ostvariti uspješnu platformu kreiranu za podizanje svijesti građana i pomoć osobama s poteškoćama. Dopustite nam da isprićamo priču o vama, osiguramo sredstva i ostvarimo želje i zamisao. Win - Win - Win za tvrtke, portal i najvaćnije, osobe s intelektualnim poteškoćama i invaliditetom.

Kontaktirajte nas

Želite sudjelovati i biti dio projekta? Kontaktirajte nas putem kontakt forme. Više o samom projektu, kako se uključiti i koje su pravne forme, saznajte ovdje.

Što radimo?

Priče

Dopustite nam da ispričamo priču o Vama i podijelimo je s drugima. Osvježite sjećanje na svoje početke i kako ste krenuli u poslovnu avanturu, ispričajte nam najdraže i najbitnije trenutke… dopustite da vas upoznamo i predstavimo.

Portal

Tekstovi, članci, intervjui roditelja (neispričane priče), dijagnoze, problemi, kome se obratiti za pomoć i kako djelovati. Prvi portal s ciljem podizanja svijesti građana o osobama s intelektualnim poteškoćama, invaliditetom, potrebama i drugim sličnim faktorima.

Chatroom

Grupa podrške i platforma za razmjenu iskustava, informacija i komunikaciju roditelja, djece i osoba s intelektualnim poteškoćama ili drugim potrebama.

Budite i vi dio zajednice

Sponzori

Zajednica malih, srednjih i velikih poduzetnika s ciljem povezivanja, udruživanja i podizanja svijesti o osobama s intelektualnim poteškoćama.

Motus Natura

Adresa: Krležina 14, Split
Telefon: 097 746 5317
Email:
Web site: klik
Facebook: klik
Instagram: klik

 

Pasta Laura d.o.o.

Adresa: Radunica 39, Split
Telefon:
Email:
Web site: klik
Facebook: klik
Instagram: klik

 

Porticus d.o.o.

Adresa: Matice Hrvatske 22, Split
Telefon: +385 95 815 4783
Email: porticus@st.t-com.hr
Web site: klik
Facebook: klik
Instagram: klik

 

Porticus d.o.o.

Adresa: Bajani 65, Kijevo
Telefon: 097 746 5317
Email:
Web site: klik
Facebook: klik
Instagram: klik

 

F-TOURS INTERNATIONAL d.o.o.

Adresa: Put Supavla 1, Split
Telefon:
Email:
Web site: klik
Facebook: klik
Instagram: klik